Huvitavat      Sündmused      Kontakt      

Mida, kuidas ja miks kevadel süüa?

Läinud aasta lõpul ilmus eesti keeles põhjanaabrite juures ülimalt populaarne, enam kui kümme korda välja antud "FRANTSILA ÜRDITALU TAIMETOIDU KOKARAAMAT". Selle autor Virpi Raipala-Cormier tuleb Eestisse, et jagada kohtumisel saladusi, kuidas tal on õnnestunud olla taimetoitlane juba 40 aastat. Ka annab ta väärt soovitusi kevadisele toidulauale, pajatab retseptide põnevaid taustalugusid ning räägib, mil moel on Frantsila ürditalu juurde kuuluv Heaolu Keskus ja “Kehäkukka” taimetoidurestoran suutnud pakkuda juba 1980. aastate algusest taimeroogi, mille maitset kiidavad nii omad kui võõrad, nii taimetoitlased kui lihasööjad. “Olen kindel, et minu taimetoidupere saab oma tervise eest olla tänulik tasakaalustatud, looduslähedaselt kasvatatud toiduainetele ja maitsetaimedele. Tooraine meie köögis on soodne, võimaluste piires kodumaine ning seda on hõlbus ja kiire valmistada,” kinnitab Soomes Aasta Naise tiitliga pärjatud tark, soe ja karismaatiline Frantsila ürditalu perenaine, keda peetakse ka üheks ravimtaimede maheviljeluse ja ökotoodete valmistamise teerajajaks Põhjamaades. Kohtumisel saab Virpi Raipala-Cormier’ eestikeelse "Frantsila ürditalu taimetoidu kokaraamatu" nii soodushinnaga kaasa osta kui autoril signeerida. Müügil on ka kevadine valik Frantsila ürditalu tooteid. Osalemine tasuta. Teata oma tulekust palun ette 9. aprilliks! http://www. lilleoru. ee/et/mida-kevadel-suua-taimetoit-virpi-raipala
zero base cad Kaasaegse veebilehe loomine ja mõjusate kodulehtede tegemine aitab veebilehtede disaini valmistamise nähtavamaks teha, vaata aara.ee poolt kodulehekülgede valmistamise kohta aitab näidata kuidas veebilehe tegemine muudab ettevõtte netilehe moodsalt populaarseks lisaks ka kodulehe optimeerimine loob head eeldused koduka Google otsingu kaudu, lisaks aitab kodulehtede tegemise ja optimeerimisele tähelepanu pööramine netilehekülgi ka paremini ülesse leida, loe uue veebilehekülje tegemisest aara.ee disainibüroos lähemalt käib ja mida täpselt kodulehe tegemine endas kätkeb.
Huvitavad koolitused ja sündmused Varasem arhiiv Eriti antioksüdantide rikkad õunad Kuidas looduslikul moel taimi kahjurite eest kaitsta Aiakahjurite ennetamine Kuidas vabaneda aias tigudest Permakultuurist Nutikalt tehtud peenrad Kuidas teha koduaias permapeenraid? Kasvata aias supertoitu Milliseid taimi koos kasvatada?TABEL Kevadisi taimetoite Metsikud maitsed I: umbrohi ei hävine - ole sama sitke, terve ja võimas nagu väekas naat! Metsas ja niidul on toidulaud kaetud Umbrohi toidulauale Umbrohu hapendamine Eesti looduslikud söödavad taimed Jaan Kaplinski artikkel "Aiad omale ja teistele" Jaan Kaplinskilt "Pajude kiituseks" Toidumets Aiast huvituvad naised pärast 30. eluaastat Taimeravi e-raamat Maheaiandus Nõuandeid köögivilja-, puuvilja- ja seenekasvatajatele Talikülvist 2015.a. aasta puud Tallinna Lillefestival 2015 2015.a. kasvuhoonete trendid Tallinna Kopli Ametikooli nooremaednike lõpuaktus 31.10.14 Eesti Aiandusliidu Visioonikonverents 30.10.14 Külvikalender 2016 Parimad taimsed RAUA allikad KUU faasid 2016 Seltsilistaimed

Mida, kuidas ja miks kevadel süüa?

Kas taimetoit tähendab kapsaste ja porgandite krõmpsutamist või on see midagi maitsvamat, toekamat ja hõrgutavamat?
Sellest ja paljust muust põnevast tuleb juttu kohtumisel Soome taimetarga VIRPI RAIPALA-CORMIER’ga pühapäeval 12. aprillil kell 18.00 Nordic Hotel Forumi konverentsikeskuses,

Läinud aasta lõpul ilmus eesti keeles põhjanaabrite juures ülimalt populaarne, enam kui kümme korda välja antud"FRANTSILA ÜRDITALU TAIMETOIDU KOKARAAMAT". Selle autor Virpi Raipala-Cormier tuleb Eestisse, et jagada kohtumisel saladusi, kuidas tal on õnnestunud olla taimetoitlane juba 40 aastat.  

Ka annab ta väärt soovitusi kevadisele toidulauale, pajatab retseptide põnevaid taustalugusid ning räägib, mil moel on Frantsila ürditalu juurde kuuluv Heaolu Keskus ja “Kehäkukka” taimetoidurestoran suutnud pakkuda juba 1980. aastate algusest taimeroogi, mille maitset kiidavad nii omad kui võõrad, nii taimetoitlased kui lihasööjad.

“Olen kindel, et minu taimetoidupere saab oma tervise eest olla tänulik tasakaalustatud, looduslähedaselt kasvatatud toiduainetele ja maitsetaimedele. Tooraine meie köögis on soodne, võimaluste piires kodumaine ning seda on hõlbus ja kiire valmistada,” kinnitab Soomes Aasta Naise tiitliga pärjatud tark, soe ja karismaatiline Frantsila ürditalu perenaine, keda peetakse ka üheks ravimtaimede maheviljeluse ja ökotoodete valmistamise teerajajaks Põhjamaades.

Kohtumisel saab Virpi Raipala-Cormier’ eestikeelse "Frantsila ürditalu taimetoidu kokaraamatu" nii soodushinnaga kaasa osta kui autoril signeerida. Müügil on ka kevadine valik Frantsila ürditalu tooteid.

Osalemine tasuta.

Teata oma tulekust palun ette 9. aprilliks!

 

http://www.lilleoru.ee/et/mida-kevadel-suua-taimetoit-virpi-raipala-cormier-frantsila

Kontakt

Ave Oit
e-mail: 
tel: 
+372 56 499 199
Märts 2024
ETKNRLP
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Hiina vanasõna:
teed plaane aastaks – külva seemet
teed plaane kümneks aastaks – istuta puid
teed plaane sajaks aastaks – hari inimesi!

ÜHINGUST
Panustame oma tegevusega tervisliku aiakultuuri arendamisse!
EESMÄRGID
MTÜ eesmärk on tervist väärtustava elukeskkonna ja  elulaadi tutvustamine ning aiakultuuri arendamine.
SÜNDMUSED
Siit leiad info  nii tulevaste kui juba toimunud sündmuste kohta.
KONTAKT
MTÜ Tervendavad Aiad, 
Juku põik 6-8, Harku vald, 
Rannamõisa, Harjumaa 76906 Kontakttelefon (+372) 50 37 504

Kodulehtede valmistamine aara.ee

Läinud aasta lõpul ilmus eesti keeles põhjanaabrite juures ülimalt populaarne, enam kui kümme korda välja antud "FRANTSILA ÜRDITALU TAIMETOIDU KOKARAAMAT". Selle autor Virpi Raipala-Cormier tuleb Eestisse, et jagada kohtumisel saladusi, kuidas tal on õnnestunud olla taimetoitlane juba 40 aastat. Ka annab ta väärt soovitusi kevadisele toidulauale, pajatab retseptide põnevaid taustalugusid ning räägib, mil moel on Frantsila ürditalu juurde kuuluv Heaolu Keskus ja “Kehäkukka” taimetoidurestoran suutnud pakkuda juba 1980. aastate algusest taimeroogi, mille maitset kiidavad nii omad kui võõrad, nii taimetoitlased kui lihasööjad. “Olen kindel, et minu taimetoidupere saab oma tervise eest olla tänulik tasakaalustatud, looduslähedaselt kasvatatud toiduainetele ja maitsetaimedele. Tooraine meie köögis on soodne, võimaluste piires kodumaine ning seda on hõlbus ja kiire valmistada,” kinnitab Soomes Aasta Naise tiitliga pärjatud tark, soe ja karismaatiline Frantsila ürditalu perenaine, keda peetakse ka üheks ravimtaimede maheviljeluse ja ökotoodete valmistamise teerajajaks Põhjamaades. Kohtumisel saab Virpi Raipala-Cormier’ eestikeelse "Frantsila ürditalu taimetoidu kokaraamatu" nii soodushinnaga kaasa osta kui autoril signeerida. Müügil on ka kevadine valik Frantsila ürditalu tooteid. Osalemine tasuta. Teata oma tulekust palun ette 9. aprilliks! http://www. lilleoru. ee/et/mida-kevadel-suua-taimetoit-virpi-raipala-cormier-frantsila Kontakt Ave Oit e-mail: ave.[no-Smpam)oit@lilleoru.ee tel: +372 56 499 199

Kas taimetoit tähendab kapsaste ja porgandite krõmpsutamist või on see midagi maitsvamat, toekamat ja hõrgutavamat? Sellest ja paljust muust põnevast tuleb juttu kohtumisel Soome taimetarga VIRPI RAIPALA-CORMIER’ga pühapäeval 12. aprillil kell 18. 00 Nordic Hotel Forumi konverentsikeskuses, Mida, kuidas ja miks kevadel süüa?

www.tervendavadaiad.ee © 2014 MTÜ Tervendavad Aiad